• L’OSPITE È COME IL PESCE DOPO TRE GIORNI PUZZA میهمان مثل ماهی است که بعد از سه روز بو می دهد
 
 

 
دامپزشکی قزوین به مصرف کنندگان گوشت قرمز هشدار داد
 گوشت قرمز
قزوین- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از عموم مردم خواست گوشت قرمز را صرفاً از طریق اماکن عرضه مجاز گوشت قرمز در سطح شهر تهیه کنند.
عیسی غیاث یزدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مصرف لاشه دام مبتلا به بیماری تب کریمه – کنگو (CCHF) در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی می تواند موجب انتقال آلودگی به انسان شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین از عموم مردم خواست: گوشت قرمز را صرفاً از طریق اماکن عرضه مجاز گوشت قرمز در سطح شهر که گوشت خود را از کشتارگاههای استان که لاشه های عرضه شده ممهور به مهر نظارت بهداشتی دامپزشکی و نیز لیبل درج مشخصات همچون نام کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضای فرآورده است، تامین کنند.
غیاث یزدی گفت:  ویروس عامل بیماری تب کریمه، از طریق کنه ها منتقل می شود، بنابراین در فصول گرم سال که با افزایش فعالیت کنه ها همراه است، امکان بروز مواردی از بیماری دور از انتظار نیست.
وی افزود: اگرچه بیماری از طریق تماس با لاشه و خون دام آلوده به انسان قابلیت انتقال دارد ولیکن علایم آشکاری در دام ایجاد نمی کند و بر همین اساس سازمان بهداشت جهانی موثرترین راه برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری را ارتقای دانش بهداشت عمومی از طریق توسعه آموزش های عمومی معرفی کرده است.
یزدی در خصوص راههای دیگر پیشگیری از این بیماری گفت: رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار دام و بویژه نگهداری لاشه دام کشتار شده در سردخانه به مدت ۲۴ ساعت می تواند آلودگی احتمالی لاشه به ویروس را مرتفع کند که این امر از طریق همکاری کشتارگاه های صنعتی استان با ناظرین بهداشتی دامپزشکی در استان فراهم شده است.
وی تصریح کرد: اداره دامپزشکی قزوین در حد توان مقابله با ناقلین بیماری را از طریق سمپاشی رایگان اماکن دامی و نیز بدن دامها در تعدای از روستاهای شهرستان در دست اجرا داشته و واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی نیز برخورد جدی با افرادی که احیاناً به صورت غیر مجاز کشتار دام انجام می دهند را در دستور کار دارد.
این کارشناس دامپزشکی همچنین توصیه کرد: حتی در مناسبت های مختلف نیز اقدام به قربانی کردن دام در کشتارگاهها توصیه همیشگی دامپزشکی بوده و در موارد محدودی که این امکان فراهم نشود، رعایت اصول بهداشتی در زمان ذبح و رعایت اصول بهداشت فردی (مانند استفاده از دستکش و ماسک و لباس مناسب) و خودداری از تماس دست با لاشه گرم و نگاهداری آن بمدت ۲۴ ساعت قبل از مصرف در دمای یخچال الزامیست.
تاریخ درج خبر:27 تير ,1395 9:32 ق.ظ

 

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

 
عبارت درون کادر

کلیه حقوق این سایت برای مرکز ترجمه STC محفوظ است