|
- L’OSPITE È COME IL PESCE DOPO TRE GIORNI PUZZA میهمان مثل ماهی است که بعد از سه روز بو می دهد
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مرکز ترجمه STC خدمات ویژه ترجمه را در سراسر جهان در دسترس همگان قرار میدهد. این مرکز ترجمه قادراست به مدد همکاری با مترجمین حاذق و استفاده ازفنّ آوری های نوین، خدمات ترجمه سریع و متناسب با نیازهای مشتریان خود را به زبان فارسی و زبانهای انگلیسی، فرانسه، عربی ارائه نماید. خدمات ترجمه در تمامی زمینه ها مانند متون عمومی، متون فنّی و تخصصی صورت میگیرد.
زمینه فعالیت :
ترجمه و تایپ و ویرایش مقالات و متون فارسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی، فارسی به عربی، عربی به فارسی و... در تمام زمینه ها :
• ترجمه متن، مقاله و کتاب
• ترجمه متون اداری و بازرگانی
• ترجمه نشریات و انتشارات
• ترجمه وب سایت ها
• ترجمه چند رسانه ای
• ترجمه دانشجویی
• ترجمه مقالات ISI و ISC
• پیاده سازی فایل های صوتی و تصویری
• ترجمه فیلم
• ترجمه کاتالوگ
• ترجمه بروشور
• ترجمه و نگارش رزومه
مدیریت کیفیت مرکز ترجمه STC
ارائه خدمات بر اساس استاندارد جهانی، که این کار با مشاهده استاندارد ها و با نظارت دقیق بر هر مرحله از کار و مقایسه کار انجام شده با استانداردها صورت می گیرد . انتخاب مترجمین ، ویراستاران ماهر ، به طوری که بتوانند الزامات کیفی کار را بر آورده سازند . تشویق و ترغیب مترجمین ، ویراستاران با به روز رسانی دانش و مهارت های حرفه ای خود و افزایش بهره وری . وجود سیستم کنترل پیوسته به منظور بهینه سازی خدمات ارائه شده . تماس مداوم با مشتریان و اخذ بازخورد از مشتریان به منظور بهبود هر چه بیشتر کیفیت خدمات ، به طوری که خدمات امروز ما ، از خدمات دیروز ما متمایز است . کنترل کیفیت ترجمه یکی از ارکان اساسی کار ما است و برای تضمین کیفیت کار انجام شده و کسب اطمینان از مطلوب بودن ترجمه های انجام شده تلاش می شود تا با بکار گیری عناصر زیر کیفیت خدمات ارائه شده در سطح بالایی نگه داشته شود:
کلیه ترجمه ها توسط مترجمان آشنا به رشته تخصصی انجام می شود.
مرکز ترجمه STC همکاران مترجم خود را با دقت و با اطمینان از اینکه مدارج دانشگاهی داشته و دارای تجربه کافی به منظور تضمین کیفیت عالی ترجمه باشند، انتخاب می کند.
هر کدام از همکاران مرکز ترجمه STC دارای تخصص در استفاده از فن آوری های نوین بوده و کار خود را به طور مستقل انجام می دهد.
مدیریت
نجمه علی نژاد
|
|
|
|
|
|
|
|