• L’OSPITE È COME IL PESCE DOPO TRE GIORNI PUZZA میهمان مثل ماهی است که بعد از سه روز بو می دهد
 
 

 
کیک ماست با توت فرنگی
مواد لازم:
 
مارگارین سرد: 50 گرم
 
آرد سبوس دار: 200 گرم
 
تخم مرغ: 1 عدد
 
شکر: 100 گرم
 
ژلاتین بیرنگ: 3 ورقه
 
ماست شیرین: 1500 گرم
 
پودر وانیل: 20 گرم
 
توت فرنگی: 500 گرم
 
 
 
طرز تهیه:
 
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
 
توت فرنگی ها را پاک کنید اما تکه نکنید.
 
آرد را روی سطحی صاف بریزید. در وسط آرد چاله ای تعبیه کرده، تخم مرغ و شکر را در وسط آرد بریزید. مارگارین را هم تکه تکه کرده و روی آرد بریزید و مواد را سریع مخلوط کنید. اگر دست هایتان را با آب سرد کنید، خیلی بهتر است. خمیر را در سلوفون پیچیده و نیم ساعت در یخچال بگذارید.
 
یک قالب گرد به قطر حدود 26- 24 سانتیمتر را با کمی مارگارین یا کره چرب کنید. خمیر را با وردنه باز کرده و در قالب پهن کنید، بطوری که 2 سانتیمتر هم از دیواره قالب بالا بیاید. خمیر کف قالب را با چنگال تعداد زیادی سوراخ بزنید تا هنگام پخت پف نکند. قالب را در طبقه میانی فر گذاشته و خمیر را 20 دقیقه بپزید.
 
خمیر را با احتیاط از قالب بیرون آورده و در ظرف مناسب بگذارید تا خنک شود. میتوانید مانند تصویر با نوار پهن دور خمیر را ببندید. 
 
ماست و وانیل را با هم مخلوط کنید. ورقه های ژلاتین را چند دقیقه در آب خنک بخیسانید. از آب سرد بیرون آورده و در قابلمه ی کوچکی کمی گرم کنید تا ذوب شوند. سپس با ماست مخلوط کنید. مایه بدست آمده را روی خمیر خنک شده پهن کنید. توت فرنگی ها را روی کیک بچینید و کیک را مدتی در یخچال بگذارید تا ژلاتین بسته شود. خوشمزه تر خواهد شد اگر همراه با این کیک مقداری هم خامه ی سفت و فرم گرفته هم نوش جان کنید.
تاریخ درج خبر:23 تير ,1395 10:47 ق.ظ

 

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

 
عبارت درون کادر

کلیه حقوق این سایت برای مرکز ترجمه STC محفوظ است