• L’OSPITE È COME IL PESCE DOPO TRE GIORNI PUZZA میهمان مثل ماهی است که بعد از سه روز بو می دهد
 
 

 
 اکسیر طول عمر مبتلایان به سرطان روده
تحقیقات جدید ثابت می‌کند، امگا 3 موجود در ماهی‌های چرب تأثیر مثبتی در افزایش طول عمر افراد مبتلا به سرطان روده دارد. محققان آمریکایی در این باره ارتباط بین تغذیه و شانس ادامه حیات بیماران مبتلا به سرطان روده را روی 170 هزار نفر بررسی کردند.
نتایج نشان می‌داد، ارتباط زیادی میان مصرف بالای امگا 3 و افزایش طول عمر مبتلایان به سرطان روده وجود دارد. در واقع، محققان دریافتند، احتمال مرگ ناشی از سرطان روده در بیمارانی که روزانه حداقل 3/0 گرم امگا 3 مصرف می‌کنند 41درصد کمتر از بیمارانی است که دریافت روزانه امگا 3 آنها 1/0 گرم است.
این مسأله می‌تواند شانس خوبی برای بیماران مبتلا به سرطان باشد، هر چند به تحقیقات بیشتری نیاز است.
ماهی های چرب مانند ساردین، آزاد و ماکرو، گردو و روغن کلزا منابع غنی امگا 3 هستند.
مرکز ترجمه STC
تاریخ درج خبر:4 مرداد ,1395 12:23 ب.ظ

 

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

 
عبارت درون کادر

کلیه حقوق این سایت برای مرکز ترجمه STC محفوظ است