• L’OSPITE È COME IL PESCE DOPO TRE GIORNI PUZZA میهمان مثل ماهی است که بعد از سه روز بو می دهد
 
 

 

شرط معدل برای دانشجویان نخبه؟!

 

خبرنامه دانشجویان ایران: جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت، جوابیه‌ای را در اعتراض به اظهارات اخیر زنگنه پیرامون شرط معدل جذب فارغ التحصیلان و ارجحیت دانشجویان دانشگاه‌های دیگر، منتشر شکردند.

 

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان صنعت نفتی با ادعای اینکه وزیر نفت گفته است "اینکه فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت با معدل 12 بر فارغ التحصیل سایر دانشگاه ها با معدل 18 برای جذب در صنعت نفت، ترجیح دارد برای من توجیه شدنی نیست"، جوابیه‌ای صادر کردند.

 

زنگنه همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهی نخبه را به سه دسته تقسیم کرده است؛ عده ای که مهاجرت کردند، عده‌ای که همرنگ جماعت شده اند و عده ای که در کنار مدیران هستند که وظیفه نفت این است که از دسته سوم حمایت کند و گرنه این صنعت دچار خلا جدی مدیریتی می‌شود.(اینجـــــــا)

 

بر همین اساس در قسمت مهمی از جوابیه دانشجویان آمده است: این صحبت وزیر محترم ناشی از اطلاعات نادرست ایشان در این زمینه است یا از بیان نادرست خود، هدف دیگری را دنبال می‌کنند.

 

متن کامل این جوابیه را در ادامه می‌خوانید:

 

با سلام خدمت وزیر محترم نفت و مردم حق طلب جمهوری اسلامی ایران

 

ما فارغ التحصیلان دانشگاه نفت در جواب ادعای وزیر محترم نفت به ارجحیت دادن معدل 12 دانشگاه صنعت نفت به معدل 18 مابقی دانشگاه‌ها درخواست اخراج افرادی را داریم (منظور افرادی است که از راه هایی جز برگزاری آزمون استخدامی، جذب شده اند) که نه تنها معدل 12 به پایین بلکه معدل 14 به پایین را داشته اند. مسلماً هم فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت که با معدل و رتبه های ممتاز اکنون بیش از یک سال است به همین بهانه بیکار مانده‌اند و هم مردم شریف ایران راضی به این نیستند شخصی بی‌لیاقت از بیت المال ریالی دریافت نماید.

 

لازم به ذکر است که فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت به منظور بهره مندی از الویت استخدام، طبق قوانین زمان تحصیل در دانشگاه و همچنین فارغ التحصیلی ایشان از دانشگاه، باید دارای شرایط زیر باشند.

 

1- معدل بالای 14 (شرط لازم)

 

2- قرار گرفتن بین نفرات گروه الف دانشگاه (شرط کافی)

 

اینکه معدل 12 دانشگاه صنعت نفت بر معدل 18 دانشگاه دیگر اولویت داشته باشد، کاملا خلاف قوانین جذب فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت است .

 

شایان ذکر است که ضریب موثر دانشگاه صنعت نفت برای کارشناسی ارشد بالاترین ضریب موثر کشور است که خود گواه ارزش و سطح سختگیری این دانشگاه است.

 

حالا سوال اینجاست که این صحبت وزیر محترم ناشی از اطلاعات نادرست ایشان در این زمینه می‌باشد یا از بیان نادرست خود، هدف دیگری را دنبال می‌کنند.

 

در آخر وزیر محترم نفت را به اجرا صحیح قانون و وعده های داده شده دعوت می‌کنیم.

 

اجرای گزینشی قانون نتیجه ای جز فساد نداشته و ندارد.

 

‌‌‌نام جمعی از افراد "بی سواد " در عرصه مهندسی نفت کشور را می‌خوانید!

 

سامان ناصری رتبه ۵ مخازن ۹۵

 

علی حسینی رتبه ۸ مخازن ۹۵

 

حسین براتی رتبه ۲ مخازن ۹۵

 

امین علینژاد رتبه ۱ مخازن-رتبه 1حفاری ۹۵

 

امید پورعلی رتبه ۲ حفاری ۹۵

 

پیمان عباسی رتبه ۳ حفاری ۹۵

 

مسعود راهنما رتبه ۴ حفاری ۹۵

 

و اما رویکردی متفاوت...

 

اگر به تاریخچه دانشگاه صنعت نفت از سال 1318 تا به امروز و خدمات فارغ التحصیلان این دانشگاه بنگریم، متوجه می شویم که بسیاری از متخصصان، پرسنل و مدیران وزارت نفت، محققان و اساتید دانشگاه های داخل و خارج از کشور را فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت تشکیل میدهند و حتی مرکز تحقیقات مهندسی مخازن آمریکا (RERI) نیز تحت نظارت پروفسور عباس فیروزآبادی (فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت) می‌باشد که نشان می دهد بکار بردن لفظ "داشتن حداقل سواد" برای این دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه قدیمی (دومین دانشگاه تاریخ ایران) بزرگترین ظلم ممکن و بالاترین حق الناس می‌باشد.

 

امیدواریم با تغییر نگاه تصمیم گیران و مقامات عالی وزارت نفت و درایت مدیران عرصه بزرگ صنعت نفت کشور، مانع جذب این عزیزان توسط دانشگاه‌های خارج از کشور و شرکت های بین المللی نفت و گاز شویم و این عزیزان و تمامی دانشجویان تلاشگر و ممتاز مهندسی نفت دانشگاه های سراسر کشور را با مدیریت صحیح و حمایت های دلگرم کننده به بهترین نحو ممکن در صنعت نفت داخلی بهره گیری و بکارگیری نماییم.

مرکز ترجمه STC

تاریخ درج خبر:31 خرداد ,1395 12:14 ب.ظ

 

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

 
عبارت درون کادر

کلیه حقوق این سایت برای مرکز ترجمه STC محفوظ است